Search results

show/hide filter
Search collection material:
reset filter
Hide images

Politology, geopolitics, diplomacy

(Collection material is shown of user Vvedenski)

Разгром советской державы. От "оттепели" до "перестройки".

Price 180,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 180,00 hrn.

Order

А. П. Шевякин. Разгром советской державы. От "оттепели" до "перестройки".. М.: Вече. 2005 448s.

Description: Обычный формат. Серия "Новый ракурс". Фотоил. За каждым значительным по продолжительности и глубине историческим фактом, повлекшим за собой грандиозные перемены, всегда стоят самые совершенные на тот момент политические механизмы. Не было исключением и разрушение или, если быть совсем точным, разгром Советского Союза. Формат книги не позволяет раскрыть подобный механизм во всех деталях, поэтому автор ограничился тем, что обрисовал, кем и как были разработаны методы управления этим трагическим процессом, имевшим, прежде всего советское и американское происхождение. В книге представлены все на сегодняшний день наиболее ценные материалы, освещающие "перестройку" и предшествующие ей годы.

Status: очень хорошее/близкое к отличному

Чому ненасильницький спротив ефективний. Стратегічна логіка громадянського конфлікту.

Price 35,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 35,00 hrn.

Order

Е. Ченовет, М. Дж. Стефан. Чому ненасильницький спротив ефективний. Стратегічна логіка громадянського конфлікту.. К.: Кліо. 2014 304s.

Description: Звичайний формат. У книжці проаналізовано проблему ненасильницьких рухів опору в боротьбі проти диктатур упродовж 1900-2006 років. Розглянуто стратегічні й тактичні переваги мирного спротиву авторитаризмові порівняно зі збройними виступами, зіставлено ефективність окремих кампаній залежно від частини світу або часу їхнього розгортання, оцінено результативність деяких методів боротьби. На основі докладного аналізу чотирьох прикладів мирних революцій (вдалого масового виступу на Філіппінах, частково успішних кампаній в Ірані та Палестині й невдалої спроби демократизації Бірми) зроблено висновки про умови, в яких ненасильницькі протести мають найвищішанси досягти поставленої мети. Для активістів громадських організацій, журналістів, політологів, соціологів, фахівців із соціальної філософії та всіх, хто цікавиться методами мирного опору.

Status: не дуже добрий стан, недоліки за запитом.

Українець і москвин: дві протилежності

Price 150,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 150,00 hrn.

Order

Штепа П.. Українець і москвин: дві протилежності. Дрогобич: Відродження. 2010 688s.

Description: Збільшений формат. Серія "Постаті та ідеї". У цій книзі Павла Штепи — автора широко відомих в українському світі праць «Московство» та «Мафія і Україна» — подано широкоформатний зіставний аналіз характерологічних рис українців і росіян, показані взаємини між цими народами в політичному, економічному, культурному, релігійно–конфесійному та ін. аспектах. Видання вирізняється величезним масивом залученої інформації, однозначністю інтерпретацій історичних та ін. фактів, безкомпромісністю авторської позиції. Тому — залежно від ставлення до української ідеї — воно викличе гарячий схвальний відгук в одних читачів і обурення в інших. Видання книги «Українець і москвин» є відповіддю на нескінченний потік антиукраїнських публікацій у Росії й Україні та на такі ж висловлювання багатьох російських політиків і московських п’ятиколонників на українській землі.

Status: дуже добрий/наближений до відмінного стан.