Search results

show/hide filter
Search collection material:
reset filter
Hide images

Ethnography and history of Slavic nations

(Collection material is shown of user Vvedenski)

Літопис попа Дуклянина (The Chronicle of the Priest of Duklja).

Price 300,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 300,00 hrn.

Order

Літопис попа Дуклянина (The Chronicle of the Priest of Duklja).. Оттава: Українські Студії Оттавського Університету. 1986 83s.

Description: Трохии збільшений формат. Переклад Антіна В. Івахнюка. Примітки, карта, показник імен. Так званий Літопис попа Дуклянина - одна із найстаріших пам'яток середньовічної історіографії слов'янських народів заходу Балкан. Його найдавніша збережена копія датується 17 століттям, хоча сучасні історики стверджують, що він був складений між кінцем 12 і початком 15 століття. Він містить напівміфологічний матеріал з ранньої історії західних південних слов’ян.

Status: Практично відмінний стан, є екслібріс (див. фото).

Description of seller: При купівлі декількох книг можлива знижка.

Історія польсько-українських конфліктів. Том І.

Price 150,00 hrn.

Order

(Seller: Vvedenski)

Price 150,00 hrn.

Order

Савіцький М.. Історія польсько-українських конфліктів. Том І.. К.: Центр учбової літератури . 2021 344s.

Description: Трохи збільшений формат. Ляссе. Автор у хронологічній послідовності зібрав і упорядкував відомості про історичні події, які сприяли виникненню польсько-українських конфліктів. У першій частині книги «Експансія Першої Речі Посполитої» показано польську політику щодо України від подій, описаних у «Повісті минулих літ», до 1919 року.Друга частина «Репресії Другої Речі Посполитої» охоплює період міжвоєнного двадцятиріччя і показує польсько-українські стосунки на основі авторського тексту, документів та інших публікацій, які підтверджують і доповнюють виклад.

Status: наближений до відмінного